Lediga jobb som Souschef i Härryda

Se lediga jobb som Souschef i Härryda. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härryda som finns hos arbetsgivaren.

Souschef till Hjortviken Country Club

Ansök    Sep 8    ESS Hotel Group AB    Souschef
Hjortviken Country Club Den splitter nya destinationen Hjortviken är en del av Essfamiljen. Här är vårt gemensamma mål tydligt - vi skapar stamgäster! Destinationer man vill komma tillbaka till, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över. Vi lever våra värdeord i allt vi gör. När du jobbar hos oss är du en del av alla passionerade, professionella, lekfulla och personliga kollegor som skapar upplevelser i världsklass. 20 minuter utanför... Visa mer
Hjortviken Country Club
Den splitter nya destinationen Hjortviken är en del av Essfamiljen. Här är vårt gemensamma mål tydligt - vi skapar stamgäster!
Destinationer man vill komma tillbaka till, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över. Vi lever våra värdeord i allt vi gör. När du jobbar hos oss är du en del av alla passionerade, professionella, lekfulla och personliga kollegor som skapar upplevelser i världsklass.
20 minuter utanför Göteborg, med vidsträckt utsikt över Västra Nedsjön, har vi öppnat Sveriges nyaste Country Club –Hjortviken Country Club. Här är det säsong året runt!
-Unplug, explore & let’s have a drink!-
Hos oss njuter gästen av puls och stillhet i en härlig mix – tillsammans med kollegorna eller med älskade vänner och familj. Här kompletteras en helt unik destination med riktigt god mat, aktiviteter både inne och ute, möten i alla former, gott surr och kalla drinkar i Pool Cluben. Pool Cluben ja, den blir något alldeles extra!
Vår vision är att skapa magiska stunder och bestående minnen för våra gäster. Det vill du vara med på – eller hur? Därför söker vi nu dig som vill bli en del av ett fantastiskt och nytt resmål där det sociala, jordnära och genuina spelar huvudrollen.
Låter detta som du?Välkommen till clubbenoch läs vidare!
Hjortviken Country ClubVi öppnade våra dörrar i januari 2025 och då erbjuder Hjortviken Country Club ett brett spektra av upplevelser med två restauranger, 150 rum, sex barer, en Pool Club, samt inte minst vår ambitiösa mötes- och eventavdelning. Vår vision är att skapa magiska stunder och bestående minnen för våra gäster, genom att erbjuda upplevelser som överträffar förväntningarna. Här sker allt från det mindre men superviktiga ledningsgruppsmötet, den stora kick-offen för företaget, födelsedagsfesten eller den stora jubileumsmiddagen.
Om tjänsten
Som Souschef på Hjortviken Country Club och vår restaurang BayBay kommer du att spela en central roll i vår köksverksamhet. Du kommer att vara en del av ett dynamiskt team och arbeta nära vår kökschef för att säkerställa att våra menyer håller högsta standard och motsvarar våra gästers förväntningar. Du är en naturlig ledare och har en passion för att skapa kreativ och smakrik mat.
BayBay – A sip of Spanish charm
BayBay ligger precis vid – och nästan i – Pool Cluben. Här väntar en helt annan upplevelse, där smakerna speglar det spanska livets glädje, med soliga influenser från Kalifornien.
I BayBay ackompanjeras eleganta cocktails som One-sip Martini och The Devil In My Corner med krispiga, salta rätter som väcker både aptiten och samtalen. Här hyllas det sociala sättet att äta – att dela maten, skratten och ögonblicken.
Menyn bjuder på klassiker som Iberico bellota, patatas bravas, gambas al ajillo, salsa verde och kronärtskocka – smaker som tillsammans bildar en resa rakt in i Spaniens charm, via Hjortvikens hjärta.
På Hjortviken är maten mer än bara god – den är en upplevelse att dela. Och just här blir varje tugga en del av något större.
Arbetsuppgifter som Souschef Assistera kökschefen med menyplanering och utveckling
Leda och inspirera köksteamet i det dagliga arbetet
Säkerställa att maten håller hög kvalitet och serveras enligt våra standarder
Övervaka lagerhållning och beställningar
Följa och upprätthålla hygien- och säkerhetsstandarder i köket
Bistå med kreativa idéer och nya rätter till menyn
Vem är du?
Vi söker dig som har en stark passion för matlagning och flera års erfarenhet av att arbeta i professionella kök. Du är en lagspelare som trivs med att leda och utveckla ditt team. Du är flexibel, lösningsorienterad och har ett skarpt öga för detaljer.
Kvalifikationer vi värdesätter Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som kock, gärna som Souschef
Starka ledarskapsförmågor och en coachande attityd
Hög känsla för hygien och säkerhet i köket
Kreativitet och förmåga att utveckla nya maträtter och koncept
Goda kunskaper i svenska och engelska
Förmåner och villkor
Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både på hotellet och inom hela ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare genom interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till förmånliga rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi arrangerar även festligheter och andra roliga aktiviteter för att stärka teamkänslan. Utöver det får du en trygg anställning, friskvårdsbidrag och kollegor som kommer att bli vänner för livet!
Om processenVi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 25 september.
Tillträde och lön:
Lön och tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning. 
Uppfyller du inte exakt alla krav i annonsen? Tveka inte att skicka in en ansökan ändå. Vi är beredda att överväga sökande med närliggande arbetslivserfarenhet och utbildning. Visa mindre

Souschef till Hjortviken Country Club

Ansök    Aug 5    ESS Hotel Group AB    Souschef
Hjortviken Country Club Den splitter nya destinationen Hjortviken är en del av Essfamiljen. Här är vårt gemensamma mål tydligt - vi skapar stamgäster! Destinationer man vill komma tillbaka till, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över. Vi lever våra värdeord i allt vi gör. När du jobbar hos oss är du en del av alla passionerade, professionella, lekfulla och personliga kollegor som skapar upplevelser i världsklass. 20 minuter utanför... Visa mer
Hjortviken Country Club
Den splitter nya destinationen Hjortviken är en del av Essfamiljen. Här är vårt gemensamma mål tydligt - vi skapar stamgäster!
Destinationer man vill komma tillbaka till, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över. Vi lever våra värdeord i allt vi gör. När du jobbar hos oss är du en del av alla passionerade, professionella, lekfulla och personliga kollegor som skapar upplevelser i världsklass.
20 minuter utanför Göteborg, med vidsträckt utsikt över Västra Nedsjön, har vi öppnat Sveriges nyaste Country Club –Hjortviken Country Club. Här är det säsong året runt!
-Unplug, explore & let’s have a drink!-
Hos oss njuter gästen av puls och stillhet i en härlig mix – tillsammans med kollegorna eller med älskade vänner och familj. Här kompletteras en helt unik destination med riktigt god mat, aktiviteter både inne och ute, möten i alla former, gott surr och kalla drinkar i Pool Cluben. Pool Cluben ja, den blir något alldeles extra!
Vår vision är att skapa magiska stunder och bestående minnen för våra gäster. Det vill du vara med på – eller hur? Därför söker vi nu dig som vill bli en del av ett fantastiskt och nytt resmål där det sociala, jordnära och genuina spelar huvudrollen.
Låter detta som du?Välkommen till clubbenoch läs vidare!
Hjortviken Country ClubVi öppnade våra dörrar i januari 2025 och då erbjuder Hjortviken Country Club ett brett spektra av upplevelser med två restauranger, 150 rum, sex barer, en Pool Club, samt inte minst vår ambitiösa mötes- och eventavdelning. Vår vision är att skapa magiska stunder och bestående minnen för våra gäster, genom att erbjuda upplevelser som överträffar förväntningarna. Här sker allt från det mindre men superviktiga ledningsgruppsmötet, den stora kick-offen för företaget, födelsedagsfesten eller den stora jubileumsmiddagen.
Om tjänsten
Som Souschef på Hjortviken Country Club och vår restaurang BayBay kommer du att spela en central roll i vår köksverksamhet. Du kommer att vara en del av ett dynamiskt team och arbeta nära vår kökschef för att säkerställa att våra menyer håller högsta standard och motsvarar våra gästers förväntningar. Du är en naturlig ledare och har en passion för att skapa kreativ och smakrik mat.
BayBay – A sip of Spanish charm
BayBay ligger precis vid – och nästan i – Pool Cluben. Här väntar en helt annan upplevelse, där smakerna speglar det spanska livets glädje, med soliga influenser från Kalifornien.
I BayBay ackompanjeras eleganta cocktails som One-sip Martini och The Devil In My Corner med krispiga, salta rätter som väcker både aptiten och samtalen. Här hyllas det sociala sättet att äta – att dela maten, skratten och ögonblicken.
Menyn bjuder på klassiker som Iberico bellota, patatas bravas, gambas al ajillo, salsa verde och kronärtskocka – smaker som tillsammans bildar en resa rakt in i Spaniens charm, via Hjortvikens hjärta.
På Hjortviken är maten mer än bara god – den är en upplevelse att dela. Och just här blir varje tugga en del av något större.
Arbetsuppgifter som Souschef Assistera kökschefen med menyplanering och utveckling
Leda och inspirera köksteamet i det dagliga arbetet
Säkerställa att maten håller hög kvalitet och serveras enligt våra standarder
Övervaka lagerhållning och beställningar
Följa och upprätthålla hygien- och säkerhetsstandarder i köket
Bistå med kreativa idéer och nya rätter till menyn
Vem är du?
Vi söker dig som har en stark passion för matlagning och flera års erfarenhet av att arbeta i professionella kök. Du är en lagspelare som trivs med att leda och utveckla ditt team. Du är flexibel, lösningsorienterad och har ett skarpt öga för detaljer.
Kvalifikationer vi värdesätter Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som kock, gärna som Souschef
Starka ledarskapsförmågor och en coachande attityd
Hög känsla för hygien och säkerhet i köket
Kreativitet och förmåga att utveckla nya maträtter och koncept
Goda kunskaper i svenska och engelska
Förmåner och villkor
Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både på hotellet och inom hela ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare genom interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till förmånliga rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi arrangerar även festligheter och andra roliga aktiviteter för att stärka teamkänslan. Utöver det får du en trygg anställning, friskvårdsbidrag och kollegor som kommer att bli vänner för livet!
Om processenVi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 1 september.
Tillträde och lön:
Lön och tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning. 
Uppfyller du inte exakt alla krav i annonsen? Tveka inte att skicka in en ansökan ändå. Vi är beredda att överväga sökande med närliggande arbetslivserfarenhet och utbildning. Visa mindre

Sous-chef till Hjortviken Country Club

Ansök    Nov 27    ESS Hotel Group AB    Souschef
Den splitter nya destinationen Hjortviken är en del av ESS familjen. Här är vårt gemensamma mål tydligt - vi skapar stamgäster! Destinationer man vill komma tillbaka till, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över. Vi lever våra värdeord i allt vi gör. När du jobbar hos oss är du en del av alla passionerade, professionella, lekfulla och personliga kollegor som skapar upplevelser i världsklass. En bit utanför Göteborg, med vidsträckt u... Visa mer
Den splitter nya destinationen Hjortviken är en del av ESS familjen. Här är vårt gemensamma mål tydligt - vi skapar stamgäster!
Destinationer man vill komma tillbaka till, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över. Vi lever våra värdeord i allt vi gör. När du jobbar hos oss är du en del av alla passionerade, professionella, lekfulla och personliga kollegor som skapar upplevelser i världsklass.
En bit utanför Göteborg, med vidsträckt utsikt över Västra Nedsjön, öppnar vi den 20 januari 2025 Sveriges nyaste Country Club – Hjortviken Country Club. Här är det säsong året runt!
-Unplug, explore & let’s have a drink!-
Hos oss njuter gästen av puls och stillhet i en härlig mix – tillsammans med kollegorna eller med älskade vänner och familj. Här kompletteras en helt unik destination med riktigt god mat, aktiviteter både inne och ute, möten i alla former, gott surr och kalla drinkar i Pool Cluben. Pool Cluben ja, den blir något alldeles extra!
Vår vision är att skapa magiska stunder och bestående minnen för våra gäster. Det vill du vara med på – eller hur? Därför söker vi nu dig som vill bli en del av ett fantastiskt och nytt resmål där det sociala, jordnära och genuina spelar huvudrollen.
Låter detta som du? Välkommen till clubben och läs vidare!
Hjortviken Country ClubÖppning sker i januari 2025 och då kommer Hjortviken Country Club erbjuda en ett brett spektra av upplevelser med två restauranger, 150 rum, sex barer, en Pool Club, samt inte minst vår ambitiösa mötes- och eventavdelning. Vår vision är att skapa magiska stunder och bestående minnen för våra gäster, genom att erbjuda upplevelser som överträffar förväntningarna. Här sker allt från det mindre men superviktiga ledningsgruppsmötet, den stora kick-offen för företaget, födelsedagsfesten eller den stora jubileumsmiddagen.
Om tjänstenSom Souschef på Hjortviken Country Club kommer du att spela en central roll i vår köksverksamhet. Du kommer att vara en del av ett dynamiskt team och arbeta nära vår kökschef för att säkerställa att våra menyer håller högsta standard och motsvarar våra gästers förväntningar. Du är en naturlig ledare och har en passion för att skapa kreativ och smakrik mat.
Arbetsuppgifter som Souschef Assistera kökschefen med menyplanering och utveckling
Leda och inspirera köksteamet i det dagliga arbetet
Säkerställa att maten håller hög kvalitet och serveras enligt våra standarder
Övervaka lagerhållning och beställningar
Följa och upprätthålla hygien- och säkerhetsstandarder i köket
Bistå med kreativa idéer och nya rätter till menyn
Vem är du?
Vi söker dig som har en stark passion för matlagning och flera års erfarenhet av att arbeta i professionella kök. Du är en lagspelare som trivs med att leda och utveckla ditt team. Du är flexibel, lösningsorienterad och har ett skarpt öga för detaljer.
Kvalifikationer vi värdesätter Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som kock, gärna som Souschef
Starka ledarskapsförmågor och en coachande attityd
Hög känsla för hygien och säkerhet i köket
Kreativitet och förmåga att utveckla nya maträtter och koncept
Goda kunskaper i svenska och engelska
Förmåner och villkor
Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både på hotellet och inom hela ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare genom interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till förmånliga rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi arrangerar även festligheter och andra roliga aktiviteter för att stärka teamkänslan. Utöver det får du en trygg anställning, friskvårdsbidrag och kollegor som kommer att bli vänner för livet!
Om processenVi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 15 december.
Tillträde och lön:
Lön och tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en100% tillsvidareanställning.
Uppfyller du inte exakt alla krav i annonsen? Tveka inte att skicka in en ansökan ändå. Vi är beredda att överväga sökande med närliggande arbetslivserfarenhet och utbildning. Visa mindre

Souschef till Hjortviken Country Club

Ansök    Apr 7    ESS Hotel Group AB    Souschef
Hjortviken Country Club Den splitter nya destinationen Hjortviken är en del av Essfamiljen. Här är vårt gemensamma mål tydligt - vi skapar stamgäster! Destinationer man vill komma tillbaka till, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över. Vi lever våra värdeord i allt vi gör. När du jobbar hos oss är du en del av alla passionerade, professionella, lekfulla och personliga kollegor som skapar upplevelser i världsklass. 20 minuter utanför... Visa mer
Hjortviken Country Club
Den splitter nya destinationen Hjortviken är en del av Essfamiljen. Här är vårt gemensamma mål tydligt - vi skapar stamgäster!
Destinationer man vill komma tillbaka till, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över. Vi lever våra värdeord i allt vi gör. När du jobbar hos oss är du en del av alla passionerade, professionella, lekfulla och personliga kollegor som skapar upplevelser i världsklass.
20 minuter utanför Göteborg, med vidsträckt utsikt över Västra Nedsjön, har vi öppnat Sveriges nyaste Country Club –Hjortviken Country Club. Här är det säsong året runt!
-Unplug, explore & let’s have a drink!-
Hos oss njuter gästen av puls och stillhet i en härlig mix – tillsammans med kollegorna eller med älskade vänner och familj. Här kompletteras en helt unik destination med riktigt god mat, aktiviteter både inne och ute, möten i alla former, gott surr och kalla drinkar i Pool Cluben. Pool Cluben ja, den blir något alldeles extra!
Vår vision är att skapa magiska stunder och bestående minnen för våra gäster. Det vill du vara med på – eller hur? Därför söker vi nu dig som vill bli en del av ett fantastiskt och nytt resmål där det sociala, jordnära och genuina spelar huvudrollen.
Låter detta som du?Välkommen till clubbenoch läs vidare!

Hjortviken Country ClubVi öppnade våra dörrar i januari 2025 och då erbjuder Hjortviken Country Club ett brett spektra av upplevelser med två restauranger, 150 rum, sex barer, en Pool Club, samt inte minst vår ambitiösa mötes- och eventavdelning. Vår vision är att skapa magiska stunder och bestående minnen för våra gäster, genom att erbjuda upplevelser som överträffar förväntningarna. Här sker allt från det mindre men superviktiga ledningsgruppsmötet, den stora kick-offen för företaget, födelsedagsfesten eller den stora jubileumsmiddagen.
Om tjänstenSom Souschef på Hjortviken Country Club kommer du att spela en central roll i vår köksverksamhet. Du kommer att vara en del av ett dynamiskt team och arbeta nära vår kökschef för att säkerställa att våra menyer håller högsta standard och motsvarar våra gästers förväntningar. Du är en naturlig ledare och har en passion för att skapa kreativ och smakrik mat.
Arbetsuppgifter som Souschef Assistera kökschefen med menyplanering och utveckling
Leda och inspirera köksteamet i det dagliga arbetet
Säkerställa att maten håller hög kvalitet och serveras enligt våra standarder
Övervaka lagerhållning och beställningar
Följa och upprätthålla hygien- och säkerhetsstandarder i köket
Bistå med kreativa idéer och nya rätter till menyn
Vem är du?
Vi söker dig som har en stark passion för matlagning och flera års erfarenhet av att arbeta i professionella kök. Du är en lagspelare som trivs med att leda och utveckla ditt team. Du är flexibel, lösningsorienterad och har ett skarpt öga för detaljer.
Kvalifikationer vi värdesätter Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som kock, gärna som Souschef
Starka ledarskapsförmågor och en coachande attityd
Hög känsla för hygien och säkerhet i köket
Kreativitet och förmåga att utveckla nya maträtter och koncept
Goda kunskaper i svenska och engelska
Förmåner och villkor
Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både på hotellet och inom hela ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare genom interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till förmånliga rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi arrangerar även festligheter och andra roliga aktiviteter för att stärka teamkänslan. Utöver det får du en trygg anställning, friskvårdsbidrag och kollegor som kommer att bli vänner för livet!
Om processenVi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 24e april.
Tillträde och lön:
Lön och tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning.
Uppfyller du inte exakt alla krav i annonsen? Tveka inte att skicka in en ansökan ändå. Vi är beredda att överväga sökande med närliggande arbetslivserfarenhet och utbildning. Visa mindre

Souschef till Hjortviken Country Club

Ansök    Feb 17    ESS Hotel Group AB    Souschef
Hjortviken Country Club Den splitter nya destinationen Hjortviken är en del av Essfamiljen. Här är vårt gemensamma mål tydligt - vi skapar stamgäster! Destinationer man vill komma tillbaka till, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över. Vi lever våra värdeord i allt vi gör. När du jobbar hos oss är du en del av alla passionerade, professionella, lekfulla och personliga kollegor som skapar upplevelser i världsklass. En bit utanför Göt... Visa mer
Hjortviken Country Club
Den splitter nya destinationen Hjortviken är en del av Essfamiljen. Här är vårt gemensamma mål tydligt - vi skapar stamgäster!
Destinationer man vill komma tillbaka till, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över. Vi lever våra värdeord i allt vi gör. När du jobbar hos oss är du en del av alla passionerade, professionella, lekfulla och personliga kollegor som skapar upplevelser i världsklass.
En bit utanför Göteborg, med vidsträckt utsikt över Västra Nedsjön, hittar du Sveriges nyaste Country Club – Hjortviken Country Club. Här är det säsong året runt!
-Unplug, explore & let’s have a drink!-
Hos oss njuter gästen av puls och stillhet i en härlig mix – tillsammans med kollegorna eller med älskade vänner och familj. Här kompletteras en helt unik destination med riktigt god mat, aktiviteter både inne och ute, möten i alla former, gott surr och kalla drinkar i Pool Cluben. Pool Cluben ja, den blir något alldeles extra!
Vår vision är att skapa magiska stunder och bestående minnen för våra gäster. Det vill du vara med på – eller hur? Därför söker vi nu dig som vill bli en del av ett fantastiskt och nytt resmål där det sociala, jordnära och genuina spelar huvudrollen.
Låter detta som du? Välkommen till clubben och läs vidare!
Hjortviken Country ClubVi öppnade våra dörrar i januari 2025 och då erbjuder Hjortviken Country Club ett brett spektra av upplevelser med två restauranger, 150 rum, sex barer, en Pool Club, samt inte minst vår ambitiösa mötes- och eventavdelning. Vår vision är att skapa magiska stunder och bestående minnen för våra gäster, genom att erbjuda upplevelser som överträffar förväntningarna. Här sker allt från det mindre men superviktiga ledningsgruppsmötet, den stora kick-offen för företaget, födelsedagsfesten eller den stora jubileumsmiddagen.
Om tjänstenSom Souschef på Hjortviken Country Club kommer du att spela en central roll i vår köksverksamhet. Du kommer att vara en del av ett dynamiskt team och arbeta nära vår kökschef för att säkerställa att våra menyer håller högsta standard och motsvarar våra gästers förväntningar. Du är en naturlig ledare och har en passion för att skapa kreativ och smakrik mat.
Arbetsuppgifter som Souschef Assistera kökschefen med menyplanering och utveckling
Leda och inspirera köksteamet i det dagliga arbetet
Säkerställa att maten håller hög kvalitet och serveras enligt våra standarder
Övervaka lagerhållning och beställningar
Följa och upprätthålla hygien- och säkerhetsstandarder i köket
Bistå med kreativa idéer och nya rätter till menyn
Vem är du?
Vi söker dig som har en stark passion för matlagning och flera års erfarenhet av att arbeta i professionella kök. Du är en lagspelare som trivs med att leda och utveckla ditt team. Du är flexibel, lösningsorienterad och har ett skarpt öga för detaljer.
Kvalifikationer vi värdesätter Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som kock, gärna som Souschef
Starka ledarskapsförmågor och en coachande attityd
Hög känsla för hygien och säkerhet i köket
Kreativitet och förmåga att utveckla nya maträtter och koncept
Goda kunskaper i svenska och engelska
Förmåner och villkor
Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både på hotellet och inom hela ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare genom interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till förmånliga rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi arrangerar även festligheter och andra roliga aktiviteter för att stärka teamkänslan. Utöver det får du en trygg anställning, friskvårdsbidrag och kollegor som kommer att bli vänner för livet!
Om processenVi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 6 mars.
Tillträde och lön:
Lön och tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning.
Uppfyller du inte exakt alla krav i annonsen? Tveka inte att skicka in en ansökan ändå. Vi är beredda att överväga sökande med närliggande arbetslivserfarenhet och utbildning. Visa mindre

Souschef

Ansök    Apr 7    Hällsnäs AB    Souschef
Älskar du att lag mat och få möjlighet att arbeta i ett kök med härliga kollegor och fantastisk miljö? Då är vi perfekt för dig! Hällsnäs är en destination med flera restauranger och vi söker vi söker dig som är driven och medveten och vill vara med och utveckla vårt kök. Du vill vara med och skapa restaurang glädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Välkommen med din ansökan till en riktigt skön arbetsplats.... Visa mer
Älskar du att lag mat och få möjlighet att arbeta i ett kök med härliga kollegor och fantastisk miljö?
Då är vi perfekt för dig!
Hällsnäs är en destination med flera restauranger och vi söker vi söker dig som är driven och medveten och vill vara med och utveckla vårt kök.
Du vill vara med och skapa restaurang glädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till!
Välkommen med din ansökan till en riktigt skön arbetsplats.
Vi ser fram emot din ansökan!
Tjänst: Souschef
Anställningar: Heltid/ Timanställd/ Deltid.
Tillträde: Omgående och under våren.
Ansökningar Behandlas löpande. Visa mindre

O'Leary's Mölnlycke is looking for a Sous Chef

Ansök    Nov 30    Kasper Sports Bar AB    Souschef
O'Leary's is looking for new masters/ FOODMEISTERS for our back of house team! You don't have to be Gordon Ramsay to cook! If food is your passion, your focus is quality, you can handle stress well and are meticulous to always ensure the best possible experience for our guests, then O'Leary's is the workplace for you! About us: At O'Leary's it's all about social eatertainment - we combine sports, games and other social activities with American-inspired foo... Visa mer
O'Leary's is looking for new masters/ FOODMEISTERS for our back of house team! You don't have to be Gordon Ramsay to cook! If food is your passion, your focus is quality, you can handle stress well and are meticulous to always ensure the best possible experience for our guests, then O'Leary's is the workplace for you! About us: At O'Leary's it's all about social eatertainment - we combine sports, games and other social activities with American-inspired food and drink. We are your second living room and offer a social place for people of all ages. We LOVE to... deliver a great dining experience for our guests help our team members grow have fun and socialize. At O'Learys, team spirit is paramount, and collaboration is what is most valued by all our team members. Our employees want their new team members to: - have a passion for food, drink, sport and people. - like to CHILL, GRILL & FULFILL! - be flexible and have an open mind. - be able to handle both knives and fire :) - be good at creating good relationships and like working as part of a team. - wanting to be a chef for the glory and fame. The coach wants you to: Speak one of the Scandinavian languages ??or English and ...no more requirements because we HIRE PEOPLE WITH THE RIGHT ATTITUDE AND TRAIN FOR SKILLS! We make sure that you get the right training and skills to be able to work in the kitchen. Duties: Basically, the job consists of showing up on time, cooking, interacting with your colleagues and creating unforgettable dining experiences for our guests. Apply for the position by submitting your application today! EMPLOYMENT START: As soon as possible EXTENT: WORKING HOURS: Full time LOCATION: O`Learys Mölnlycke WE OFFER: CONTACT DETAILS: Mikael Beckman 0760- 333 129 Read more about O'Learys at www.olearystrademark.com






Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Souschef

Ansök    Aug 5    ESS Hotel Group AB    Souschef
Hjortviken Country Club Den splitter nya destinationen Hjortviken är en del av Essfamiljen. Här är vårt gemensamma mål tydligt - vi skapar stamgäster! Destinationer man vill komma tillbaka till, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över. Vi lever våra värdeord i allt vi gör. När du jobbar hos oss är du en del av alla passionerade, professionella, lekfulla och personliga kollegor som skapar upplevelser i världsklass. En bit utanför Göt... Visa mer
Hjortviken Country Club
Den splitter nya destinationen Hjortviken är en del av Essfamiljen. Här är vårt gemensamma mål tydligt - vi skapar stamgäster!
Destinationer man vill komma tillbaka till, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över. Vi lever våra värdeord i allt vi gör. När du jobbar hos oss är du en del av alla passionerade, professionella, lekfulla och personliga kollegor som skapar upplevelser i världsklass.
En bit utanför Göteborg, med vidsträckt utsikt över Västra Nedsjön, öppnar vi den 20 januari 2025 Sveriges nyaste Country Club – Hjortviken Country Club. Här är det säsong året runt!
-Unplug, explore & let’s have a drink!-
Hos oss njuter gästen av puls och stillhet i en härlig mix – tillsammans med kollegorna eller med älskade vänner och familj. Här kompletteras en helt unik destination med riktigt god mat, aktiviteter både inne och ute, möten i alla former, gott surr och kalla drinkar i Pool Cluben. Pool Cluben ja, den blir något alldeles extra!
Vår vision är att skapa magiska stunder och bestående minnen för våra gäster. Det vill du vara med på – eller hur? Därför söker vi nu dig som vill bli en del av ett fantastiskt och nytt resmål där det sociala, jordnära och genuina spelar huvudrollen.
Låter detta som du? Välkommen till clubben och läs vidare!
Hjortviken Country ClubÖppning sker i januari 2025 och då kommer Hjortviken Country Club erbjuda en ett brett spektra av upplevelser med två restauranger, 150 rum, sex barer, en Pool Club, samt inte minst vår ambitiösa mötes- och eventavdelning. Vår vision är att skapa magiska stunder och bestående minnen för våra gäster, genom att erbjuda upplevelser som överträffar förväntningarna. Här sker allt från det mindre men superviktiga ledningsgruppsmötet, den stora kick-offen för företaget, födelsedagsfesten eller den stora jubileumsmiddagen.
Om tjänstenSom Souschef på Hjortviken Country Club kommer du att spela en central roll i vår köksverksamhet. Du kommer att vara en del av ett dynamiskt team och arbeta nära vår kökschef för att säkerställa att våra menyer håller högsta standard och motsvarar våra gästers förväntningar. Du är en naturlig ledare och har en passion för att skapa kreativ och smakrik mat.
Arbetsuppgifter som Souschef Assistera kökschefen med menyplanering och utveckling
Leda och inspirera köksteamet i det dagliga arbetet
Säkerställa att maten håller hög kvalitet och serveras enligt våra standarder
Övervaka lagerhållning och beställningar
Följa och upprätthålla hygien- och säkerhetsstandarder i köket
Bistå med kreativa idéer och nya rätter till menyn
Vem är du?
Vi söker dig som har en stark passion för matlagning och flera års erfarenhet av att arbeta i professionella kök. Du är en lagspelare som trivs med att leda och utveckla ditt team. Du är flexibel, lösningsorienterad och har ett skarpt öga för detaljer.
Kvalifikationer vi värdesätter Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som kock, gärna som Souschef
Starka ledarskapsförmågor och en coachande attityd
Hög känsla för hygien och säkerhet i köket
Kreativitet och förmåga att utveckla nya maträtter och koncept
Goda kunskaper i svenska och engelska
Förmåner och villkor
Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både på hotellet och inom hela ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare genom interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till förmånliga rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi arrangerar även festligheter och andra roliga aktiviteter för att stärka teamkänslan. Utöver det får du en trygg anställning, friskvårdsbidrag och kollegor som kommer att bli vänner för livet!
Om processenVi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 1 september.
Tillträde och lön:
Lön och tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en100% tillsvidareanställning.
Uppfyller du inte exakt alla krav i annonsen? Tveka inte att skicka in en ansökan ändå. Vi är beredda att överväga sökande med närliggande arbetslivserfarenhet och utbildning. Visa mindre

Souschef

Ansök    Feb 21    Hällsnäs AB    Souschef
Älskar du att lag mat och få möjlighet att arbeta i ett kök med härliga kollegor och fantastisk miljö? Då är vi perfekt för dig! Hällsnäs är en destination med flera restauranger och vi söker vi söker dig som är driven och medveten och vill vara med och utveckla vårt kök. Du vill vara med och skapa restaurang glädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Välkommen med din ansökan till en riktigt skön arbetsplats.... Visa mer
Älskar du att lag mat och få möjlighet att arbeta i ett kök med härliga kollegor och fantastisk miljö?
Då är vi perfekt för dig!
Hällsnäs är en destination med flera restauranger och vi söker vi söker dig som är driven och medveten och vill vara med och utveckla vårt kök.
Du vill vara med och skapa restaurang glädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till!
Välkommen med din ansökan till en riktigt skön arbetsplats.
Vi ser fram emot din ansökan!
Tjänst: Souschef
Anställningar: Heltid/ Timanställd/ Deltid.
Tillträde: Omgående och under våren.
Ansökningar Behandlas löpande. Visa mindre

Assistant Service Team Manager Kitchen, Scandic Landvetter, heltid

Ansök    Feb 12    Scandic Hotels AB    Souschef
Are you ready for take-off? Beläget mitt i terminalen och det givna stoppet på resan. Välkommen till Scandic Landvetter! Hos oss på Scandic Landvetter börjar semestern redan på flygplatsen. Förutom att möta nya och gamla resekamrater, så kommer såväl Göteborgare som långväga gäster checka in hos oss. Här kan våra gäster landa mjukt i lobbyn, koppla av i baren innan take off eller bjuda kunderna på en trerätters. Så vill du arbeta på ett hotell med intern... Visa mer
Are you ready for take-off?

Beläget mitt i terminalen och det givna stoppet på resan. Välkommen till Scandic Landvetter!

Hos oss på Scandic Landvetter börjar semestern redan på flygplatsen. Förutom att möta nya och gamla resekamrater, så kommer såväl Göteborgare som långväga gäster checka in hos oss. Här kan våra gäster landa mjukt i lobbyn, koppla av i baren innan take off eller bjuda kunderna på en trerätters. Så vill du arbeta på ett hotell med internationell atmosfär och tillsammans med oss ge våra gäster service i absolut toppklass? Då är du den vi söker!

Nu söker vi en Assistant Service Team Manager - Kitchen
I din roll som Assistant Service Team Manager är du en del av driften och rapporterar till Service Team Manager. Tillsammans med Service Team Manager utvecklar du rutiner och arbetssätt, planerar och bemannar samt utvecklar medarbetare och skapar enastående gästupplevelser.

Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar efter verksamhetens behov och har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som leadre hos oss är du dessutom modig, prestigelös och ser Scandics värderingar som dina!

Erfarenheter du tar med och delar med oss:

- Relevant utbildning
- Minst tre års yrkeserfarenhet som souschef?
- Erfarenhet av budgetering och annat arbete i ledande befattning är meriterande
- Goda kunskaper i svenska och engelska

Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Information om tjänsten:
Det här är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll.
Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Landvetter!



Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Sous chef

Ansök    Dec 18    Landvetter Airport Hotel AB    Souschef
Som Sous chef har du ett stort intresse och en passion för mat och tycker om att ta till dig nya influenser. Tillsammans med F&B-Manager ansvarar du för arbetet i köket med god ordning samt eftersträvar en hög och jämn servicenivå. I din ledarroll som F&B-managers förlängda arm ansvarar du för den dagliga driften, gästernas matupplevelse och ditt teams lagspel och arbetsmiljö. Att vara med i driften och arbetsledning av densamma är en stor del av arbetsbes... Visa mer
Som Sous chef har du ett stort intresse och en passion för mat och tycker om att ta till dig nya influenser. Tillsammans med F&B-Manager ansvarar du för arbetet i köket med god ordning samt eftersträvar en hög och jämn servicenivå. I din ledarroll som F&B-managers förlängda arm ansvarar du för den dagliga driften, gästernas matupplevelse och ditt teams lagspel och arbetsmiljö. Att vara med i driften och arbetsledning av densamma är en stor del av arbetsbeskrivningen där du samtidigt säkrar kvalité, guidar och motiverar medarbetarna i köket. Att vara en del i vidareutvecklingen av rutiner och menyer är ett arbete som hela tiden pågår tillsammans med din F&B-Manager som är den du rapporterar till. Du följer upp nyckeltal, optimerar driften och tar också hand om beställningar av varor & inventering.


Vi söker dig som har:
Känsla för värdskap och hög arbetsmoral. Du är positiv, kreativ och ansvarsfull med stort engagemang för människor och service. Du har god social kompetens och du har ett genuint intresse för mat och dryck och vill verka för att gästen alltid är i fokus. Vi tror att du är en flexibel person som hela tiden jobbar lösningsorienterat i en positiv anda. Att ha en varierad arbetstid ser du som något positivt där du mixar luncher med kvällservice och helger.


Vi erbjuder dig:
En heltidstjänst med varierande arbetstider.
Lön enligt överenskommelse och kollektivavtal.
Friskvårdsbidrag, skobidrag och fri parkering.
Personalmat med tillämpad kostförmån.
Då vårt hotell är en del av BWH Hotells får du även ta del av personalrabatter på övernattning när du bor på ett Best Western hotell eller ett World Hotels hotell.


Tillträde:
Efter överenskommelse Visa mindre